JOBS

Sales Engineer

Sales Engineer

Bij Cubik Plastics starten we waar de rest ‘stop’ zegt. Lijkt het onmogelijk? Pas dan vinden we het geestig. Ja, complex is onze normaal en uitdaging onze drive.
Wie bieden je de ruimte om je spitsvondigheid helemaal los te laten en samen met ons productieteam technische topprestaties neer te zetten.

De uitdagingen van onze klanten omzetten naar oplossingen?
Dan ben jij de Sales engineer die wij zoeken.Jouw uitdaging


- Je weet de bestaande klantenrelaties uit te bouwen door een correcte verwerking van prijsaanvragen en calculaties en door technisch onderbouwde offertebesprekingen.
- Je zoekt naar nieuwe opportuniteiten in de markt door de activiteiten aan te bieden buiten het bestaande klantennetwerk.
- Als Sales engineer analyseer je de vraag van de klant en werk je een passende oplossing uit. Daarvoor krijg je de nodige ondersteuning van onze calculator en designer. Je staat in voor de calculatie van de oplossing, werkt de offertes volledig verder uit en verdedigt deze bij de klant.


Jouw profiel


- Je genoot een opleiding master in een technische richting of gelijkwaardig door ervaring en hebt reeds een gedegen ervaring in projectverkoop. Ervaring in procesindustrie is een pluspunt.
- Je hebt een goede talenkennis Nederlands en Frans of Engels.
- Je combineert een sterk analytisch inzicht met goede communicatieve vaardigheden die je helpen bij het winnen van het vertrouwen van jouw klant.
- Jouw overtuigingskracht en doorzettingsvermogen garanderen je verkoopsuccessen.
- Je straalt onze waarden uit (expertise, doorzettingsvermogen, integriteit, passie en dynamisme).


Ons aanbod


- Je komt terecht in een warme, collegiale en no-nonsense West-Vlaamse KMO, waar mensen centraal staan. Het team bestaat uit jonge, dynamische experts, die je graag verwelkomen met open armen!
- Je kan rekenen op een functie waarin zelfstandigheid en verantwoordelijkheid worden gegeven, gecombineerd met een gevarieerd aanbod aan projecten in een boeiende business to business omgeving.
- Je krijgt een contract van onbepaalde duur in combinatie met een aantrekkelijk loonpakket én bedrijfswagen.


Solliciteren

Jobs